Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Strandtassen, onmisbaar deze zomer!

De zomer staat weer voor de deur, en dat betekent dat we vaker dagen aan het strand doorbrengen. Of je nu gaat zonnebaden, zwemmen of gewoon lekker niets doen, een goede strandtas is onmisbaar. Dit jaar zijn er weer tassen voor uit te kiezen. Ojee, welke kies je nu? Weetje, kies er gewoon een paar, allemaal voor de look waar ik op dat moment zin in heb. 

1. Azteken prints 

Deze tas is een favoriet tijdens de zomermaanden en dat is begrijpelijk. Het natuurlijke materiaal en het ruime formaat maken het een ideale keuze voor een dagje strand. Dit strooien model met azteken print past heel leuk bij mijn nieuwe pastel bikini.

2. Oversized Ibiza 

Voor wie echt alles mee wil nemen, is de oversized Ibiza bag perfect. Deze tas biedt voldoende ruimte voor handdoeken, boeken, zonnebrandcrème en snacks. Praktisch en stijlvol, ideaal voor een gezinsuitje. 

3. Pastel ornamental 

Een pastel strandtas met ornament print is een vrolijke en betaalbare keuze en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze tas zorgt voor een zomerse uitstraling en is bovendien heel betaalbaar. 

4. Maritiem Deauville 

Als je aan zomer denkt, dan denk je ieder jaar opnieuw aan een azuur blauwe zee met zeiljachten aan de horizon. De maritieme strandtas blijft modisch en is fun, hoogzomers en functioneel. Perfect voor een dagje Deauville.

5. Wet bikini bag 

Waar bewaar je je natte bikini nadat je hem hebt uitgetrokken? In deze stijlvolle wet bikini bag natuurlijk! Het is een waterdichte clutch, vervaardigd van een sportief ogende leerachtige stof. De tekst erop is in roségoud uitgevoerd. 

Het is verstandig om nu alvast je perfecte strandtas te kiezen. Zo ben je voorbereid en kun je zorgeloos genieten van de zonnige dagen die komen gaan. Kom je dan nog een mooie tas tegen in een gezellige badplaats tijdens de vakantie, onthou dan nu: je hebt nooit genoeg strandtassen!

 

Shop jouw zomerspullen op Zwemkleding.nl!

maandag 22 juli 2024
Yvette