Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De perfecte strandtas voor naar het strand

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, je wil naar het park, strand, bos of naar je vriend of vriendin heerlijk in de zon zitten, maar je moet spullen meenemen. Vaak kom je er dan achter dat je de een te kleine tas bij je hebt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt hoe jij de perfecte strandtas vind voor naar het strand

Hoe moet ik mijn bikini onderhouden?

We mogen eindelijk weer massaal zwemmen, toch heeft het weer ons een beetje in de steek gelaten deze zomer. Maar we mogen niet treuren. We hebben namelijk altijd nog de overdekte zwembaden waar we nog kunnen zwemmen en er komen nog genoeg dagen aan om te genieten aan het strand. Maar hoe moet je nou precies je bikini onderhouden? Dat lees je hier.

 

Tips voor na het verbranden

De afgelopen zomer was anders dan we gewend waren de afgelopen jaren. Toch hebben we een aantal mooie zonnige dagen gehad waar ook veel mensen verbrand zijn. Toch zien we nog vaak dat mensen niet zo goed weten wat ze moeten doen wanneer er iemand verbrand is. Daarom hebben we een aantal tips voor het na het verbranden op een rijtje gezet.

Is het tijd voor een nieuwe zwembroek?

Zwemkleding slijt heel erg snel op vakantie, het is dan ook belangrijk dat je op tijd gaat kijken naar nieuwe zwemkleding, maar wanneer moet dat? Dat vertellen wij je hier.

De zwembroek van 2021

2020 is een vervelend jaar geweest, de mogelijkheid om te gaan zwemmen in een zwembad is er niet geweest en we mochten natuurlijk ook niet op vakantie. Dat is dit jaar wel anders. Langzaamaan gaan alles weer open. Je moet er dan natuurlijk wel goed bijlopen. Daarom hebben wij de nummer één zwembroek voor jou geselecteerd.

 

Wel of geen onderbroek onder je zwembroek?

Je hebt het vast wel eens gezien, jongeren die een onderbroek onder zijn wijde zwembroek draagt. De afgelopen jaren zien we dat steeds meer. Maar waarom doen jongens dit en mag dit wel? Dat lees je hier.