Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Je optimaal voorbereiden op de zomer

Het duurt niet meer zo lang tot het weer zomer is. Dat betekent dat het zomerseizoen weer voor de deur staat. Ben jij je alvast aan het voorbereiden hoe je weer kan genieten van de zon of bereid jij je voor op een vakantie richting de zon die hopelijk doorgaan? Dit betekent dat je op veel dingen moet letten. Welke zwembroek neem ik mee en hoe kan ik mijn huid goed beschermen tegen de zon? Je leest het hier in onze blog.
 

Is zwemmen in koud water gezond?

Nu de zwembaden al een lange tijd dicht zijn is de verleiding groot om in koud water te zwemmen maar is dat eigenlijk wel gezond? Je zit bij veel sporters dat ze na hun training een ijs bad nemen. Het is nu eenmaal zo verleidelijk. Toch even wat meters maken. Even met je hoofd onderwater en de boel de boel laten.

 

Wel of geen badmuts dragen?

De kans is heel erg klein dat je professionele zwemmers zonder badmuts in het zwembad kunt vinden, maar ook hobbyzwemmers dragen steeds vaker een badmuts tijdens het zwemmen. Dit komt omdat een badmuts gemaakt van latex of silicone ook voordelen heeft. Wij vertellen je stap voor stap de voordelen van het zwemmen met een badmuts

Waar moet je opletten als je een zwembril koopt?

Mensen denken dat elke zwembril het zelfde is en dat het materiaal niet belangrijk is. Dat is niet zo. Er namelijk hele veel keuze bij het kopen van een zwembril. Het is daarom heel belangrijk om te kijken welke zwembril nou echt bij jou past

 

De geschiedenis van de bikini

Iedereen kent het wel, de bikini. Wij kunnen ons daarom ook geen wereld voorstellen zonder bikini’s. Het is ook belangrijk om de geschiedenis te weten van de bikini’s als je ze zelf draagt of als je er een wilt gaan kopen, en daarom vertellen wij hoe de bikini is ontstaan.

De bikini trends van 2021

Wie op zoek is naar een nieuwe bikini om tijdens de zomer weer alle aandacht te pakken op het strand moet natuurlijk wel een bikini hebben die aan alle trends van 2021 doet. Daarom zetten wij alle trends die dit jaar een grote rol gaan spelen even op een rijtje.