Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zo kom je de zomer door

Als we kijken naar de afgelopen jaren kunnen de tempraturen ook in Nederland behoorlijk oplopen tijdens de zomer. Het kan dan ook erg moeilijk zijn om te genieten van de zomer door de hoge tempraturen die er in de zomer zijn. Daarom hebben wij een aantal tips hoe jij de komende zomer kan overleven maar ook kan genieten want dat is wel erg belangrijk.

 

Tips om sneller bruin te worden

We willen natuurlijk allemaal een lekker kleurtje krijgen tijdens de zomer, maar hoe krijg je dat nou snel voor elkaar? Bij de een gaat het namelijk sneller dan bij de ander. Wij hebben daarom een aantal tips hoe ook jij deze zomer een lekker kleurtje kan krijgen.

 

De zonnebrillen trends van 2021

De zomer komt er weer aan en daar hoort natuurlijk ook een zonnebril bij. Het is dan wel de bedoeling dat je een moderne zonnebril gaat dragen die op dit moment in de mode is. Daarom zetten wij alle zonnebrillen trends van 2021 voor je op een rijtje. Zo weet jij precies wat in de mode is op de moment. Je wilt natuurlijk wel flaneren tijdens je wel verdiende vakantie.
 

De sandalen-trends van komende zomer

Huh, zijn sandalen nog wel van deze tijd? Veel mensen denken tegenwoordig dat sandalen niks meer voor nu is. Toch kan erg leuk en lekker zijn om op sandalen te lopen. Daarom zetten wij alle sandalen-trends voor jou op een rijtje! Je wilt er namelijk wel modern uit zien deze zomer!

 

Wat heb ik nodig om te gaan duiken?

Zoals veel mensen wel weten is duiken een erg dure sport als het gaat om het aanschaffen van alle spullen. Daarom duurt het vaak ook even voordat je als duikers alles goed voor elkaar hebt. De kans is dan ook erg groot dat je als duiker wel is vergeet om iets aan te schaffen en dat je daar pas achter komt wanneer je echt wilt gaan duiken. Om dat te voorkomen hebben wij een lijstje gemaakt zodat jij nooit iets vergeet om mee te nemen of om te kopen voor het duiken.

 

De zwemtas checklist van 2021

Het mooie weer komt er weer aan dat betekent dat we massaal naar de zwembaden in ons mooie land gaan, alleen wat moeten we meenemen om er voor te zorgen dat we een geslaagde dag tegemoet gaan? Wij vertellen je het in deze zwemtas checklist van 2021.