Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mooie positie zwemkleding voor de mama to be

Houd jij van zwemmen en ben je in verwachting (hee, nog gefeliciteerd trouwens!), dan ben je waarschijnlijk op zoek naar leuke positie badmode. Waar kan je dan beter zoeken dan in de online webshops waar je oneindig veel keus hebt uit de mooiste zwangerschapstankin’s en zwangerschapsbadpakken? Wist je dat wij op zwemkleding.nl alle positiezwemkleding die online te koop is voor je hebben verzameld op 1 website, zodat jij je lekker kan richten op je zwangerschap en niet uren hoeft te zoeken op het oh zo grote wereldwijde web? 

 

Mooie positie zwemkleding voor de mama to be

 

Zwemkleding met extra ondersteuning
 

Na een paar maanden merk je dat je niet  meer in je oude vertrouwde kleren past en ook voor een badpak of tankini of bikini geldt dat je lichaam waarschijnlijk zo veranderd, dat ook deze niet meer goed zitten. Niet alleen je buik maar ook je borsten worden groter en het is dan bijzonder fijn om een badpak of bovenstukje te hebben met extra ingebouwde ondersteuning voor je borsten. 

 

 

 

Waar op letten bij zwangerschapsbadmode
 

  • Als je je buik graag wilt bedekken dan is een badpak de ideale oplossing, maar twijfel je, dan kan je ook kiezen voor een mooie middenweg: een zwangerschapstankini. Dit is een badpak en bikini in één zodat je kunt kiezen of je graag je buik wilt laten zien of niet. 
  • Ben je juist trots op je buik dan kan je als je geluk hebt gewoon je eigen bikini aan, maar let er wel op dat je nu extra gevoelig kunt zijn voor de felle zon. 
  • Als je striae hebt moet je extra opletten, want deze plekjes verbranden zeer snel. Smeer je dus goed in of kies een bikini broekje die hoog sluit en/of lange pijpjes heeft.
  • Er wordt bij positiezwemkleding rekening gehouden met je groeiende buik, je kan deze zwemkleding dus gewoon in je eigen maat bestellen. Let er echter wel op dat je een badpak of bikini koopt die meegroeit en check of je borsten niet een cupmaat groter nodig hebben.

 

        

 

 

Populaire merken voor zwangerschapsbadmode 

Ben je nieuwsgierig welke merken populair zijn, scroll dan gerust naar onderen op deze pagina. Pas op: niet meteen in looovvve vallen met al die mooie badmode die je gaat zien, want misschien is de badmode voor zwangere vrouwen stiekem nog wel mooier dan normale zwemkleding! Merken als Prenatal, Cache Coeur, Mama Licious, Petit Amour, PrefO en Pez Dór betoveren je allemaal met hun prachtige collecties en de bijzondere pasvormen die ook nog eens heerlijk comfortabel zitten. Dus lieve mama-to-be..sla je slag, want als jij iemand nu mag verwennen, dan is het wel jezelf, toch?

 
donderdag 19 januari 2017
Roos
positiezwemkleding, zwanger, zwemmen, positiebadmode