Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Dé top 5 zwemkleding trends in 2020

Hoewel het buiten nog helemaal geen weer is voor zwemkleding is deze tijd van het jaar wel ideaal om alvast te oriënteren op die nieuwe bikini, badpak of zwembroek! Nog geen idee wat jouw look wordt voor deze zomer? Wij hebben de tofste trends voor 2020 alvast voor je op een rijtje gezet. 
 

1. Het gestreepte badpak 

We zagen hem al in 2019, maar ook in 2020 is het gestreepte badpak nog helemaal hip! Badpakken staan niet alleen elegant, ze zitten ook gewoon lekker. Een badpak zorgt er natuurlijk ook voor dat na een flinke duik alles netjes op zijn plek blijft. Met het gestreepte dessin weet je zeker dat je een klassieke, elegante look te pakken hebt in 2020. Ook ontzettend leuk om te combineren met een pareo buiten het strand! 

 

Bekijk bijvoorbeeld dit blauw/witte model van Opera voor grote en kleine maten hier. Of bekijk dit prachtige Tweka badpak met diagonale strepen hier. 

 

Flatterend Opera badpak voor grote en kleine maten met sportieve strepen

 

2. Highwaisted bikini’s 

Ook een trend uit 2019, maar niet minder mooi. De high waist bikini’s! Een persoonlijke favoriet. Doordat highwaist bikini’s tot op je navel komen hebben ze een prachtige taillerende werking. Handig als je een bikini te bloot vindt, maar een badpak te bedekkend. Door de hoge uitsnede van highwaist bikini’s lijken bovendien je benen optisch langer. Win-win! 

 

Bekijk hieronder dit highwaist bikinibroekje met omvouw van LASCANA. Eenvoudig te combineren met een bikinitop naar keuze. Of wat dacht je van dit s.Oliver bikinibroekje met sierbandjes en bloemenprint? Hebben! 

 

 

   

 
 

3. Zwemboxers everywhere! 

In 2019 zagen we al de iets korte zwemshorts, maar in 2020 mag het nog korter! De zwemboxer voor mannen is in 2020 helemaal hip. Door de gladde stof zorgen zwemboxers voor weinig weerstand in het water. Ideaal om een flink stuk te zwemmen in de zee of om lekker te ravotten met de kinderen! Ook zijn zwemboxers heel geschikt om te dragen onder (strand)kleding. Zo hoef je je op het strand niet meer om te kleden. 

 

Bekijk hieronder deze olijfgroene zwemboxer van Bruno Banani of sportieve rode zwemboxer van CHIEMSEE.

 

 

Olijfgroene zwemboxer van Bruno Banani  Sportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk

 

4Junior Beach Shorts 

 

De leukste beach shorts voor zowel jongetjes als meisjes! Veelzijdig én hip. Met een beach short kun je alle kanten op. Ideaal voor spelende kinderen. Ook handig om aan te doen buiten het strand of zwembad. Wat dacht je van een waterpark? Met een beach short heb je net iets meer weerstand waardoor jouw mini veilig de glijbaan af kan. 

 

Bekijk hieronder deze junior beach shorts van Protest of ga voor een felle kleur met de beach short van Vingino.

 

 

        

 

5Floaties, floaties, floaties! 

 

Ze zijn onmisbaar voor Fuikdag in Curaçao en inmiddels niet meer weg te denken als trend. Waar we in 2017 vooral zwanen en flamingo’s zagen kan het in 2020 niet gek genoeg! Van dieren tot emoji’s en snoepgoed. Op welk luchtbed zie jij jezelf chillen deze zomer? 

 

Bekijk hieronder bijvoorbeeld deze opblaasbare pauw of prachtige, roze zeeschelp! 

 

 

 . 

 

Welke trend is jouw favoriet? Scoor jouw nieuwe bikinibadpak of zwembroek eenvoudig in onze webshop

 
maandag 13 januari 2020
Lizz
top5, trends, 2020, zwemkleding