Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De beste badpakken voor een mooi figuur

De zomer komt eraan en dat betekent zon, zee en strand. Voor veel dames kan het vinden van het perfecte badpak een uitdaging zijn. Je wilt er immers op je best uitzien en je zelfverzekerd voelen. Geen zorgen. Er zijn badpakken die speciaal ontworpen zijn om je figuur mooi te laten uitkomen. Wij geven je inzicht in de beste badpakken voor een mooi figuur, zodat jij optimaal kunt gaan genieten van de komende zomer! 

Corrigerende badpakken met beugels

Voel je je altijd wat onzeker over je figuur als je een badpak draagt? Ziet je silhouet er niet helemaal uit zoals je wel graag zou willen? De corrigerende badpakken met beugels van Lascana bieden uitstekende ondersteuning en modeleren je figuur op een mooie manier. De beugels geven je borsten een lift en zorgen voor een gestroomlijnd decolleté. Het corrigerende materiaal zorgt ervoor dat je taille en buik mooi gevormd worden. Dit type badpak is perfect voor dames die een beetje extra ondersteuning willen zonder dat dit ten koste gaan van stijl en comfort. 

Leuke badpakken met ruches

Ruches zijn niet alleen trendy, maar ook geweldig om je figuur te flatteren. Ze voegen textuur toe en kunnen bepaalde delen van je lichaam accentueren of verdoezelen. Heb je bijvoorbeeld een kleinere borstomvang? Kies dan voor een badpak met ruches rond het borstgebied om meer volume te creëren. Voor dames die hun buik willen camoufleren, zijn badpakken met ruches rond de taille ideaal. Ze leiden de aandacht af en zorgen voor een sierlijk silhouet. Je voelt je direct zekerder! 

Badpakken met strategische kleurblokken

Kleur en design hebben veel invloed op hoe je figuur toont. Kleding met horizontale strepen maakt je lichaam breder en kleding met verticale strepen maken je lichaam juist optisch langer. Dit geeft al duidelijk aan wat design met je figuur kan doen. Hier kun je ook met je badkleding rekening mee houden. Door het gebruik van donkere en lichte kleuren op strategische plekken kunnen de badpakken je lichaam optisch vormen. Donkere kleuren aan de zijkanten en lichtere kleuren in het midden zorgen voor een slanker silhouet. 

Hoog uitgesneden badpakken

Ben je wat korter van stuk? Dan heb je vaak al snel het idee dat je ‘compact’ bent. Je voelt je zwaarder dan je daadwerkelijk bent om de eenvoudige reden dat je minder lichaamslengte hebt. Je kunt hier optisch iets aan doen door een hoog uitgesneden badpak te dragen. Hoog uitgesneden badpakken maken je benen namelijk optisch langer. Je figuur wordt op die manier verlengd. Hierdoor lijken je heupen direct smaller en je benen lijken niet alleen langer, maar ook slanker.

woensdag 10 juli 2024
Admin