Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Badmode trends 2024

De keuze voor een nieuwe bikini, tankini of badpak kan deze zomer weer lastig zijn. Er zijn weer zoveel leuke badmode trends. Het is daarom moeilijk kiezen. En het is nog diverser dan vorig jaar. Van zwarte tie side bikini broekjes tot bijzonder elegante luipaard en panter badpakken. Dit zijn dé badmode trends voor deze zomer: 
 

Ontdek de unieke stoffen badmode 

Naast opvallende prints is ook het gebruik van bijzondere stoffen een belangrijke trend voor 2024. Denk aan glanzende gouden mesh-bikini's of parelmoer en metallic accenten. Maar ook de geliefde kanten bikini's zijn opnieuw niet weg te denken uit de lijst met top trends voor dit jaar. Welke wordt (of worden) het voor jou deze zomer? 
 

Terug van weggeweest: charmant kant 

Kanten bikini's zijn ware iconen in de wereld van badmode. Ze zijn helemaal terug voor de zomer van 2024! Steeds meer dames kiezen voor deze prachtige en soepele badmode voor de afwisseling. 
 
Kanten bikini's zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn vaak gemaakt van duurzaam materiaal. Shop het model dat goed past bij jouw figuur en neem deze bikini als extra zomerse outfit mee in je koffer op vakantie. 
 
Gerimpelde bikini's met ruches - die doen denken aan de kindertijd - zijn ook terug! Romantisch en charmant. Ruches maken jouw zomerse outfits helemaal compleet. 
 

Hoge taille bikini broekjes 

De mode van de jaren 90 maakt een comeback in 2024 met hoog getailleerde bikini broekjes die de navel bedekken en de taille accentueren. Niet langer alleen voor het verbergen van rolletjes: een hoog taille bikini broekje is voor alle dames comfortabel. 
 

Dierenprints met een kleur twist 

Dierenprints zijn eigenlijk niet weg te denken in badmode. Toch zijn er opvallend nieuwe varianten bijgekomen voor zomer 2024. 
 
Dierenprint badmode dragen, daar heb je best een beetje durf voor nodig. Wees niet bang om op te vallen. Jij durft het! Omarm deze chique stijl in al zijn mixen met andere materialen en kleuren. 
 
Net als bij strepen geldt dat kleinere en meer delicate dierenprint ontwerpen een meer afslankend effect hebben. 
 
Laat je wilde kant zien in zebra-, tijger- en luipaardprint badmode. Wat voor strandactiviteit je ook onderneemt (zonnen, beachvolleybal, zwemmen), je ziet er energiek uit in dierenprint.
 

Oogverblindende badpakken en monokini ‘s 

De comeback van badpakken en monokini’s is deze zomer talrijk. Er is een verschuiving van de traditionele bikini's naar deze veelzijdige stukken. Badpakken en monokini's bieden niet alleen meer bedekking, ze zijn ook comfortabel in het dragen wat zelfvertrouwen geeft. Aarzel dus niet om je bestaande zomercollectie aan te vullen of te vervangen met prachtige nieuwe stukken. 
 

De mooiste stijl op het strand: metallic 

Aanvullende bikini stijlen voor deze zomer zijn bikini’s met diepe V-hals. Ideaal om je halslijn te accentueren, een diep uitgesneden halslijn zorgt voor een elegante uitstraling. De glanzende bikini's met metallics zorgen ervoor dat je opvalt. Ze accentueren ook die stralende zomerse teint van je gebruinde huid. 
 
Deze bikinitrend met glitter, parelmoer of metallic texturen ga je deze zomer vaker zien en is dus een musthave voor in je zomerse garderobe. 
 
Of je nu naar de kust in Zuid-Frankrijk gaat of lekker aan het zwembad in Noordwijk gaat liggen, met de trendy badmode van Zwemkleding.nl ben jij helemaal klaar voor de zomer van 2024! Neem een kijkje in onze online shop en ontdek jouw perfecte beach look.
woensdag 1 mei 2024
Yvette